۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۵
تمرکز بر جذب سرمایه‌گذاران ریسک گریز

سبدگردان نوین‌نگر آسیا در آبان‌ماه سال ۱۳۹۳ با دریافت مجوزهای لازم فعالیت خود را در بازارسرمایه آغاز کرد.   این مجموعه در حال حاضر مدیریت دو صندوق سرمایه‌گذاری بادرآمدثابت را برعهده دارد که هر دو عملکرد قابل قبولی داشته و نسبت به سپرده بانکی و بسیاری از صندوق‌های بادرآمدثابت دیگر بازار بازدهی بیشتری کسب کرده‌اند؛  مروری بر معرفی و بررسی عملکرد این صندوق‌ها خواهیم داشت.

تحقق بخش قابل توجهی از بازدهی

 نخستین تجربه صندوق‌داری این شرکت  مربوط به آخرین روزهای آذر ۱۳۹۴ و تاسیس صندوق بادرآمدثابت "مشترک نوین‌نگر آسیا" است. خالص ارزش دارایی‌های این صندوق در یک‌سال گذشته با رشدی ۱۳۲ درصدی در مرز ۲۷۰ میلیارد ریال قرار دارد. گروه‌های‌ "بانک‌ها و موسسات اعتباری" و "مواد و محصولات دارویی"همواره مورداعتمادترین گروه‌ها و صنایع بورسی نزد مدیران این صندوق‌بوده‌اند، اما ماهیت ریسک‌گریز صندوق‌های بادرآمدثابت موجب شده تا تنها حدود ۶ درصد پرتفوی صندوق به این گروه‌ها و سایر صنایع بورسی اختصاص یابد. نکته قابل توجه دیگر در پرتفوی صندوق، سهم ۸۰ درصدی از بازده بدهی از آن است که بدون شک بخش قابل توجهی از بازدهی تحقق یافته نیز مرهون این استراتژی بوده است. صندوق مشترک نوین‌نگر آسیا با کسب بازدهی ۳۲ درصدی در یک‌سال گذشته عملکرد بسیار خوبی داشته و توانسته در رقابت تنگاتنگ صندوق‌های بادرآمدثابت بازار، در جایگاه هشتمین صندوق بادرآمدثابت پربازده بازار بایستد.

توازن در تقسیم دارایی

دیگر صندوق این شرکت با نام "صندوق اعتماد ملل" در مهرماه ۱۳۹۵ کار خودش را آغاز کرد. با توجه به درصد بالای سرمایه‌گذاران ریسک‌گریز در بازار صندوق‌های سرمایه‌گذاری، مدیران سبدگردان نوین‌نگر آسیا تصمیم گرفتند تا باز هم در گروه صندوق‌های بادرآمدثابت نماینده دیگری داشته باشند. خالص ارزش دارایی‌های صندوق اعتماد ملل با رشدی ۹۴ درصدی در یک‌سال گذشته، اکنون به عدد ۲.۲۵۴ میلیارد ریال رسیده است. این صندوق نیز همانند صندوق نوین‌نگر آسیا سهم کوچک ۷ درصدی را به بازار سهام و در صدر آن گروه‌های "بانک‌ها و موسسات اعتباری" و "شرکت‌های چندرشته‌ای صنعتی" اختصاص داده است. مدیران این صندوق برخلاف نوین‌نگر آسیا سهم زیادی از پورتفوی صندوق را به بازار بدهی  اختصاص نداده و دارایی‌ها را با نسبت برابری بین سپرده بانکی و خرید اوراق بدهی مطمئن با بازدهی مناسب تقسیم کرده‌اند که به‌نظر می‌رسد همین استراتژی با کسب بازدهی حدود ۲۳ درصد، موجب ایجاد اختلاف معناداری میان بازدهی این دو صندوق بادرآمدثابت شده است.

در جدول زیر مشروح عملکرد صندوق‌های سرمایه‌گذاری تحتِ مدیریت سبدگردان نوین‌نگر آسیا را مشاهده می‌کنید.

  • هفته نامه ۳۴۹ اطلاعات بورس _ صفحه ۱۶

کد خبر 412830

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =